ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Γνωρίστε την Lecotex ....

Η εταιρεία μας – Lecotex- ξεκίνησε την παραγωγή χρωμάτων το 1975 στην Αθήνα Αττικής  από τον Μηνά Λέκκα .

Από τότε  έως σήμερα έχουμε αυξήσει την γκάμα των προϊόντων μας και συνεχίζουμε να τα παράγουμε σε ιδιόκτητο χώρο στην περιοχή Άνω Καρπουνάρι στο Λουτράκι Κορινθίας.

 

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει προϊόντα βαφής τοίχων 

(εξωτερικών-εσωτερικών ),σίδερων-σωλήνων  , ξύλων  ,πέτρας ,πισινών και προστασίας  διαφόρων επιφανειών (όπως μονωτικά για ταράτσες- βορεινούς τοίχους και αντιμουχλικά  .

 

Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες που έχει ο χρήστης ,(ελαιοχρωματιστής-ιδιώτης) από το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της επιφάνειας έως το τελικό στάδιο που υπάρχει το αποτέλεσμα ,είναι σύμφωνα με πρότυπα και κυρίως  δοκιμασμένα όλα αυτά τα χρόνια στην πράξη , στην οικοδομή.

Επιπλέον είναι σύμφωνα  με τους νόμους των πτητικών οργανικών ενώσεων και ασφάλειας χημικών ουσιών  .(Απόφαση Α.Χ.Σ. 437/2005 για VOC , Οδηγία 1999/45/ΕΚ -Απόφαση ΑΧΣ 265/2002 (ΥΑ 378/94) ,ΚΑΝ.(ΕΚ) 1907/2006 REACH)

 

Η σκέψη μας εδώ και 40 χρόνια που δραστηριοποιούμαστε  είναι στην καινοτομία και την εξέλιξη και προσπαθούμε συνεχώς να παράγουμε προϊόντα τεχνολογικά εξελιγμένα με σκοπό  να καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών μας ,πάντα σε προσιτή τιμή.


link για pchands