Χρωματιστε την ταπετσαρία!!

Η χρήση της ταπετσαρίας πολλά χρόνια πριν , ήταν πολύ διαδεδομένη. Οι χρωματισμοί ήταν περιορισμένοι , οι τεχνοτροπίες απαιτούσαν πολύ έμπειρο μάστορα και έτσι μια εύκολη λύση ,ήταν η τοποθέτηση ταπετσαρίας στους τοίχους. alfakol,kolla,tapetsaria,pinelo,spatoula,atmo,kola

 

Βέβαια οι χρήστες μετά την εφαρμογή της και εν καιρώ ,διαπίστωναν πως τα  προβλήματα που η ίδια ή οι καιρικές συνθήκες δημιουργούσαν, ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Για παράδειγμα η υπερβολική χρήση της κόλλας δημιουργούσε φουσκώματα πολύ μετά το τελείωμα της εργασίας ,ενώ το ίδιο συνέβαινε και με την υγρασία που πολλές φορές ΄΄έβγαινε΄΄ ακόμα και πάνω από  την επιφάνεια της.

 

Η επισκευή της ήταν δύσκολη , γιατί έπρεπε το προβληματικό κομμάτι να βγει με ατμό η σπάτουλα και  να κολληθεί ξανά νέο κομμάτι ,προσέχοντας σαφώς να μην χαλάσει το σχέδιο του συνόλου.

 

Ένα επιπλέον θέμα ήταν και η σιγουριά που έπρεπε να είχαν οι χρήστες tapetsaria,vafontai,kolla,monderna,diakosmhsh,antoxh για την επιλογή τους , γιατί λόγω της  δυσκολίας να αλλαχθεί  ,έμενε για πολλά χρόνια στους τοίχους .

 

Όλα τα παραπάνω οδήγησαν στο να περιοριστεί η χρήση της  και να τοποθετείται σε κομμάτια τοίχων για τονισμό , μέχρι που δημιουργήθηκαν οι ταπετσαρίες που ΒΑΦΟΝΤΑΙ!

 

Οι ταπετσαρίες που βάφονται τοποθετούνται με κολλά και με τον ίδιο τρόπο όπως και οι συνηθισμένες .Έχουν διάφορα σχέδια κλασσικά και μοντέρνα  στην επιφάνεια τους ,για αυτό μπορούν να ταιριάξουν με πολλά στυλ διακόσμησης ,είναι ανθεκτικές στις γρατζουνιές , στα χτυπήματα και στις τριβές ,πλένονται ,κόβονται εύκολα  και έτσι  οι ενώσεις τους δεν φαίνονται , αλλά το σημαντικότερο χαρακτηριστικό τους είναι πως μπορούν να βαφτούν με αμέτρητα, διαφορετικά  και παράξενα χρώματα .

 

 Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να αλλάζουμε όποτε το θελήσουμε διακόσμηση ,διατηρώντας τα σχέδια που έχουμε επιλέξει εύκολα γρήγορα και απλά , με ένα βάψιμο.

                                          tapetsaria,kolla eukola,vafontai,xrwma,sxedia,antoxh,monderna diakosmhsh