Πιστοποίηση της Lecotex από την TUV AUSTRIA HELLAS   

 

H Lecotex έχει πιστοποιηθεί  από την TUV AUSTRIA HELLAS  με το iso 9001: 2008 μέσα από το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που δημιούργησε , καθορίζοντας την ευθύνη της Διοίκησης ,τους τρόπους διαχείρισης  των πόρων  και των διεργασιών της εταιρείας και καθιερώνοντας τρόπους  μέτρησης  ,ανάλυσης και βελτίωσης όλου στου συστήματος.

 

Με το Σύστημα Ποιότητας ορίζονται και συνεχώς επανεξετάζονται  αποτελεσματικά οι κύριοι ρόλοι και οι αρμοδιότητες της κάθε εργασίας καθώς και οι διαδικασίες της. Αυτό πολύ απλά σημαίνει, μείωση της αβεβαιότητας του καθήκοντος του εργαζομένου και ταυτόχρονα μείωση του χρόνου εργασίας και των ελαττωματικών προϊόντων

Με τα παραπάνω επιτυγχάνουμε ,πρώτον  οι εργαζόμενοι μας να είναι αποδοτικοί και ικανοποιημένοι  και δεύτερον αύξηση της παραγωγικότητας και δημιουργία ποιοτικότερων προϊόντων – αποτελεσματική λειτουργία της εταιρείας.

 

Αναφέροντας  ποιοτικότερα προϊόντα , εννοούμε το σύνολο των χαρακτηριστικών που έχει το κάθε προϊόν, ώστε να ικανοποιεί συγκεκριμένες απαιτήσεις (ISO 8402:86) ,της απαιτήσεις των πελατών πάντα σε προσιτή τιμή.

 

Οι παραπάνω διεργασίες, μας βοηθούν να πετύχουμε τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους μας και μας δεσμεύουν  απέναντι σε όλους εσάς ,για συνεχή εξέλιξη και αύξηση της αποτελεσματικότητας.

 

  Πιστοποίηση ISO 9001 .pdf 

 

 

 

   

   Για εύκολη πληροφόρηση των πελατών μας ,σχετικά με την      

   πιστοποίηση ISO 9001:2008 η εταιρεία μας καθιέρωσε το  διπλανό 

   σήμα , το οποίο τοποθετείται στις συσκευασίες των προϊόντων μας .

 

 

 

 


ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ