ΜΠΕΤΟΦΟΡΜ

Φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Είναι ακρυλικό τσιμεντόχρωμα νερού ,ιδανικό για χρήση σε επιφάνειες από μπετόν και σοβά .Είναι κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση ,έχει υψηλή  λευκότητα  ,μεγάλη απόδοση -καλυπτική ικανότητα , απλώνει ομοιόμορφα ,στρώνει εύκολα ,στεγνώνει γρήγορα , ενώ λόγω της ειδικής σύνθεσης του διακρίνεται για την αντοχή του .

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Οι βαφόμενες επιφάνειες θα πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές ,χωρίς σαθρά υλικά ,σκόνες ,λάδια .Οι επιφάνειες για να γίνουν λείες σπατουλάρονται δύο στρώσεις με Σπατουλίνα της Lecotex .Αφού τριφτούν και ξεσκονιστούν ασταρώνονται με Ακρυλικό αστάρι (1 μέρος αστάρι , 3 μέρη νερό)ή Stabiling primer(1 μέρος σταθεροποιητή ,1 μέρος White spirit). Το ίδιο γίνετε και με απορροφητικούς σοβάδες ,κόλλες ή σαθρά υλικά. Μόλις προετοιμάσουμε την επιφάνεια , αραιώνουμε και εφαρμόζουμε 2 χέρια.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΑΡΑΙΩΣΗ: 7-10% με καθαρό νερό

ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Με ρολό ,πινέλο ,πιστόλι AIRLESS

ΑΠΟΔΟΣΗ: 10-12m2 /lt σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες

ΕΠΑΝΑΒΑΦΕΤΑΙ: Μετά από 3-4ώρες ανάλογα με τις ατμοσφαιρικές συνθήκες.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Λευκό ,γκρι ,κεραμιδί και άλλες  αποχρώσεις με το σύστημα multi-color της Lecotex.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: 5-35ο C.

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΒΑΦΗΣ:  Καθαρίζονται αμέσως μετά την εφαρμογή , με άφθονο νερό και απορρυπαντικό .

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ: Οι βαμμένες επιφάνειες , να μην πλένονται πριν από την πάροδο 20-30 ημερών από την βαφή  ,για πλήρη σκλήρυνση. Σε νέες κατασκευασμένες επιφάνειες από σοβά ή μπετόν, συνιστάται η βαφή να γίνεται μετά την πάροδο 30-40 ημερών.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Ένα έτος εφόσον τα δοχεία παραμείνουν κλειστά και σε κανονικές συνθήκες αποθήκευσης . Μετά το άνοιγμα του δοχείου το προϊόν μπορεί να διατηρηθεί  ,αν  το περιεχόμενο δεν αραιωθεί και το δοχείο σφραγιστεί καλά και αποθηκευτεί σε κλειστό χώρο ,σε συνθήκες αποθήκης.

ΥΓΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παρακαλούμε εξετάστε τις οδηγίες προφύλαξης στην ετικέτα του δοχείου . Για λεπτομερείς οδηγίες για τους κινδύνους και την  ασφάλεια κατά την χρήση απευθυνθείτε στο Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας.