ΜΟΝΟΛΕΞ

Φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικώνmonwriko-gia-taratsa-rwgmes-monolex-lecotex-ugrasia-kalutero-fthhno

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Είναι άχρωμο ,ακρυλικό ,ελαστικό , στεγανοποιητικό υλικό κατάλληλο για την μόνωση ταρατσών , δεξαμενών (μη πόσιμου νερού ) , σοβάδων , τσιμεντοκονιών, πλακών ταρατσών , τούβλων  και  επιφανειών  από  τσιμέντο ,αμιαντοτσίμεντο .Έχει άριστη πρόσφυση  ,μεγάλη αντοχή στις κλιματολογικές συνθήκες ,ενώ όταν στεγνώσει δημιουργεί μια μεμβράνη που προστατεύει τις επιφάνειες που έχει εφαρμοστεί.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Καθαρίζουμε την επιφάνεια από σαθρές ουσίες (λάδια , πρασινάδες , πίσσες ,κόλλες και άλλα υπολείμματα) τρίβοντας και ασταρώνοντας με Stabiling primer  ,αν αυτό είναι απαραίτητο. Εφαρμόζουμε το 1ο χέρι αραιώνοντας το Monolex αραιώνοντας 100% με νερό και μετά από 3ώρες εφαρμόζουμε και το δεύτερο χέρι , χωρίς αραίωση αυτή την φορά. Όταν η επιφάνεια είναι ταράτσα , αφού καθαριστεί την πλένουμε και πριν στεγνώσει εφαρμόζουμε το 1ο χέρι ρίχνοντας το υλικό στην ταράτσα και απλώνοντας αυτό με μια σκούπα , ώστε να καλύψουμε όλα τα τριχοειδή της.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΑΡΑΙΩΣΗ: 100% με νερό

ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Σκούπα , ρολό ή πινέλο.

ΑΠΟΔΟΣΗ: 8m2/lt (ανάλογα με την επιφάνεια)

ΠΡΟΣΦΥΣΗ: Ισχυρή

ΕΠΑΝΑΒΑΦΕΤΑΙ: Μετά από 3ώρες ανάλογα με τις συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας και αυξημένης σχετικής υγρασίας.

ΑΠΟΧΡΩΣΗ : Διαφανές

ΑNTOXH: Στην υγρασία και το νερό.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Μην εφαρμόζετε σε θερμοκρασίες μικρότερες από  5o C , μεγαλύτερες από 35ο C και σχετική υγρασία πάνω  από 80%.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ: Τα εργαλεία βαφής καθαρίζονται αμέσως μετά την εφαρμογή με νερό.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ:  Εφόσον τα δοχεία παραμείνουν κλειστά,διατηρείτε για 1 χρόνο , σε κανονικές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Για λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τους κινδύνους και την ασφάλεια κατά την χρήση ,ζητήστε το Δελτίο Ασφαλείας.