ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΕΤΡΑΣ

Φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Είναι 100% Ακρυλικό , υγρό ,διάφανο στεγανωτικό βερνίκι  για πέτρα, διακοσμητικά τούβλα ,πυρότουβλα ,πλάκες  Καρύστου, πέτρες τοίχων , κεραμίδια   ,πωρόλιθους και  δάπεδα. Εισχωρεί βαθιά στους πόρους , χρησιμοποιείτε για εξωτερική ή εσωτερική χρήση ,  τονίζει το φυσικό χρωματισμό στην κάθε διακόσμηση ,δεν κιτρινίζει , δεν ξεφλουδίζει ,δεν επηρεάζεται από την ηλικιακή ακτινοβολία , αντέχει στα χτυπήματα και τις τριβές.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Απομακρύνουμε σαθρές ουσίες , σκόνες , γράσα ,ξεφλουδισμένα και παλιά χρώματα από την επιφάνεια ,πλένοντας , καθαρίζοντας ή τρίβοντας όπου αυτό είναι δυνατόν .Αραιώνουμε και εφαρμόζουμε το Varnish,σε στεγνές επιφάνειες .

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΑΡΑΙΩΣΗ: Αραιώνετε έως 10% με White Spirit.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Ρολό ,πινέλο ή πιστόλι AIRLESS.

ΑΠΟΔΟΣΗ: 6-8m2 /lt (ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας).

ΕΠΑΝΑΒΑΦΗ: Επαναβάφετε μετά από 3-4 ώρες ανάλογα με τις ατμοσφαιρικές συνθήκες.

ΣΤΙΛΠΝΟΤΗΤΑ:1-2 επιστρώσεις 60-70% στιλπνότητα.

ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΛΚΑΛΙΑ: Παρουσιάζει μεγάλες αντοχές σε νερό και τα αλκάλια.

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Σε θερμοκρασία του χώρου 5-30ο και σχετική υγρασία χαμηλότερη από 80 % .Αντίξοες συνθήκες κατά την εφαρμογή , μπορούν να αλλοιώσουν τις τελικές ιδιότητες του προϊόντος.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Πριν και κατά την διάρκεια της χρήσης το προϊόν χρειάζεται  καλή ανάδευση.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ: Ρολά ,πινέλα ,λεκέδες στο πάτωμα ,καθαρίζονται με White spirit της Lecotex και απορρυπαντικό ,ενώ τα πιστόλια καθαρίζονται με διαλυτικό Νο1 της Lecotex .

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Μετά την εφαρμογή κλείστε καλά το δοχείο ,ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση για μελλοντική χρήση .Αποθηκεύετε σε περιβάλλον δροσερό ,προστατεύετε από την παγωνιά και την έκθεση σε ήλιο.