ΑΡΜΟΣΕΛ 

Φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Είναι ακρυλικός ελαστομερές στόκος κατάλληλος για μόνωση και στεγανοποίηση ρωγμών και αρμών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους και ταράτσες , σε επιφάνειες από σοβά ,μπετόν , τούβλα και άλλα δομικά υλικά.  Διατηρεί την ελαστικότητα του ακολουθώντας τις συστολές και διαστολές των επιφανειών , έχει μεγάλη συγκολλητική ικανότητα και εξαιρετική αντοχή στην υπεριώδη ακτίνα και στις αλκαλικές επιφάνειες.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές , στεγνές και ελεύθερες από ελαττωματικά ή κακής συνοχής υλικά , σκόνες λάδια και άλατα . Εάν χρειαστεί απομακρύνουμε τα αποσαθρωμένα τμήματα των ρωγμών με μηχανικά μέσα και ασταρώνουμε με Stabiling primer αραιωμένο έως 20% με White Spirit .Όταν στεγνώσει η επιφάνεια εφαρμόζουμε με σπάτουλα την Αρμοσέλ. Στην περίπτωση μεγάλων ρωγμών ενδέχεται να απαιτηθεί επιπλέον πέρασμα.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΑΡΑΙΩΣΗ: Δεν χρειάζεται αραίωση , το προϊόν είναι έτοιμο προς χρήση.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Σπάτουλες ,στοκαδόροι ,ατσαλίνες.

ΑΠΟΔΟΣΗ:2-3m2/lt ανά στρώση (ανάλογα με την επιφάνεια).

ΕΠΑΝΑΒΑΦΕΤΑΙ: Μετά από 2-3ώρες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ : Λευκό.

ΠΡΟΣΦΥΣΗ: Ισχυρή.

ΑNTOXH: Στην υγρασία.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:  5-30ο C και υγρασία χαμηλότερη από 75-80%.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Σε κανονικές συνθήκες αποθήκευσης το προϊόν διατηρείτε τουλάχιστον 1έτος ,αν τα δοχεία παραμείνουν κλειστά. Μετά το άνοιγμα του δοχείου το προϊόν μπορεί να διατηρηθεί ,αν σφραγιστεί σωστά.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παρακαλούμε εξετάστε τις οδηγίες προφύλαξης στην ετικέτα του δοχείου .Για λεπτομερείς οδηγίες για τους κινδύνους και την ασφάλεια κατά την χρήση ,ζητήστε το Δελτίο Ασφαλείας.