ΣΕΡΤΙΚΑΛ

Φύλλο τεχνικών χαρακτηριστικών

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Είναι έτοιμος ακρυλικός στόκος για εξωτερικές  και εσωτερικές επιφάνειες .Έχει υψηλή αντοχή στην υγρασία ,στις ατμοσφαιρικές μεταβολές , στην υπεριώδη ακτινοβολία και στο αλκαλικό περιβάλλον , ενώ έχει και πολύ καλή πρόσφυση . Χρησιμοποιείται για στοκάρισμα και σπατουλάρισμα τοίχων ,εμφανή μπετόν ,γυψοσανίδων , ξύλων , καθώς και για διακοσμητικές εφαρμογές. Είναι απλός στην χρήση και την εφαρμογή του , στεγνώνει γρήγορα , τρίβεται εύκολα , δίνει λεία επιφάνεια ,δεν σκάει και δεν χρειάζεται αστάρωμα.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές , στεγνές και ελεύθερες από ελαττωματικά ή κακής συνοχής υλικά , σκόνες λάδια και άλατα . Εάν χρειαστεί απομακρύνουμε τα αποσαθρωμένα τμήματα των ρωγμών με μηχανικά μέσα και ασταρώνουμε με Stabiling primer αραιωμένο έως 20% με White Spirit .Όταν στεγνώσει η επιφάνεια  ,εφαρμόζουμε με σπάτουλα τον ακρυλικόστοκο . Στην περίπτωση γεμίσματος της επιφάνειας στοκάρουμε και δεύτερη φορά.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΑΡΑΙΩΣΗ: Δεν χρειάζεται αραίωση , το προϊόν είναι έτοιμο προς χρήση.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ: Σπάτουλες ,στοκαδόροι ,ατσαλίνες.

ΑΠΟΔΟΣΗ:2-3m2/kg ανά στρώση (ανάλογα με την επιφάνεια).

ΕΠΑΝΑΒΑΦΕΤΑΙ: Μετά από 3ώρες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ : Λευκό.

ΠΡΟΣΦΥΣΗ: Ισχυρή.

ΑNTOXH: Στην υγρασία.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ: Οι σπάτουλες καθαρίζονται ξύνοντας την μία με την άλλη ώσπου να απομακρυνθούν τα υπολείμματα στόκου.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Μην εφαρμόζετε σε θερμοκρασίες μικρότερες από  5o C , μεγαλύτερες από 35ο C και σχετική υγρασία πάνω  από 80%.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Σε κανονικές συνθήκες αποθήκευσης το προϊόν διατηρείτε τουλάχιστον 1έτος ,αν τα δοχεία παραμείνουν κλειστά. Μετά το άνοιγμα του δοχείου το προϊόν μπορεί να διατηρηθεί ,αν σφραγιστεί σωστά.

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Παρακαλούμε εξετάστε τις οδηγίες προφύλαξης στην ετικέτα του δοχείου .Για λεπτομερείς οδηγίες για τους κινδύνους και την ασφάλεια κατά την χρήση ,ζητήστε το Δελτίο Ασφαλείας.